Obtine un voucher de reducere pentru abonament fitness-box

 In prag de sarbatori ne dorim sa aratam mai bine , mai sexy in noaptea de revelion.Ce se intampla cu toate aceste mese bogate sarbatori ? Corpul are  un mecanism de stocare a excesului de calorii mancate si le depoziteaza sub forma de grasime.Fara un aport fizic in care sa consumam aceste calorii se intampla sa depozitam 1-2 kg de grasime in scurt timp.
 Adesea acestea se datoreaza excesului alimentar dar si stilului de viata sedentar.

Sportul ajuta la metabolizarea grasimii si la functionarea optima a corpului intr-un mod sanatos, Ajutam astfel sistemul nervos , sistemul cardiovascular si imbunatatim calitatile motrice iar bonusul nu este doar starea de bine ci insasi corpul tau devine o dovada a perseverentei tale.

  Fie ca vorbim de crestere musculara fie ca vorbim de o slabire controlata si sanatoasa este vorba de un proces metabolic aparent lent. Necesita un efort constant si adaptat fiecarei persoane corespunzator obiectivului fortei si conditiei fizice din prezent.
Pentru a incepe un program de remodelare am pregatit exercitii de fitness, box - cardio, trx si fitball avand in vedere diferite nivele de complexitate si solicitare a tuturor muschilor incat antrenamentul sa se demonstreze eficient inca din prima sedinta.


Ca psiholog ajut oamenii sa se simta bine iar ca antrenor ajut oamenii sa arate bine !
Din acest motiv cei din Bucuresti au posibilitatea de a beneficia de un voucher de reducere pentru oricare abonament achizitionat pana la sfarsitul anului 2016 iar pentru cei din online exista deja proiectul Armura Body Fitness unde beneficiezi de asisenta personala , monitorizare online a transformarii tale , plan de antrenament conform obiectivului tau si plan de alimentatie personalizat de catre nutritionist.

Persoana de contact Alin Diaconu 0727379986
sau completeaza formularul contact