Transformarea incredibila a unui pusti- rezultatele au aparut in scurt timp



  

      Fiecare persoana poate atinge potentialul fizic dorit in situatia in care indeplineste 3 conditii.
   1.Esti motivat si iti stabilesti un obiectiv real.
   2. Esti dispus sa investesti in dezvoltarea ta fizica atat financiar cat si timp
   3 Adopti un antrenament personalizat si un plan alimentar care sa iti sustina obiectivul tau.

 Astazi o sa relatez povestea unui tip ambitios care a realizat in scurt timp obiectivul propus.Cu multa determinare si ambitie un baiat aparent firav avea sa isi dezvolte corpul la un alt nivel.  Oare cum a reusit acestea ?

  Coaching-ul Online este o abordare la distanta in care clientul primeste indrumari , sfaturi si planuri personalizate adaptate cerintelor sale si obiectivului.

 Conceptul Armura Body Fitness (click) este un proiect de remodelare corporala. Vasy a decis sa isi imbunatateasca corpul si a colaborat in cadrul acestui program pentru a imbunatatii calitatile fizice si estetice.

   Vasy este astazi un exemplu de perseverenta inspirand azi multi alti tineri de varsta sa.
Proiectul Armura Body Fitness este in derulate si asteptam oameni care vor sa isi schimbe stilul de viata si corpul si in final viata . Vor urma si alte rezultate postate pe Alin.Diaconu.Personal.Trainer - facebook.

 In perioada de 12 saptamani o sa primesti asistenta online , monitorizare saptamanala iar pentru fiecare persoana se intocmeste o strategie de indepinire a obiectivului sau. Astfel o sa beneficiezi de un plan de antrenament (HOME sau GYM ) personalizat conditiei tale fizice.
     Mai mult , pentru a sustine o conditie fizica optima si un corp sanatos poti avea un plan alimentar , adaptat cerintelor tale nutritionale.

   Pentru a vedea rezultate si a afla mai multe detalii intra pe Armura Body Fitness (click)