Ingrediente:
160 g faina de ovaz (sau e grau)
100 g zahar sau fara (banana oricum e dulce)
1 ou
80 ml ulei (se pune doar pe tava circulara )
90 ml iaurt sau urda in Blender cu putina apa
1 plic praf de copt
100 g ciocolata (eu folosesc pudra de roscove pentru a da un anumit gust si fara a creste cantitatea calorica)
1 banana pasata
esenta de vanilie
100 g zahar sau fara (banana oricum e dulce)
1 ou
80 ml ulei (se pune doar pe tava circulara )
90 ml iaurt sau urda in Blender cu putina apa
1 plic praf de copt
100 g ciocolata (eu folosesc pudra de roscove pentru a da un anumit gust si fara a creste cantitatea calorica)
1 banana pasata
esenta de vanilie
Preparare:
Etapa 1: Intr-un bol se amesteca faina de ovaz si praful de copt.
Etapa 2: Separat se mixeaza ouale impreuna cu uleiul( o lingurita), iaurtul, zaharul(eu nu am pus) si esenta de vanilie
Etapa 3: Se incorporeaza amestecul de faina si se amesteca pana cand amestecul devine omogen.
Etapa 4: Se adauga bananele pasate si ciocolata taiata bucatele sau 2 linguri de pudra de roscove
Etapa 5: Se umplu formele de briose si se dau la cuptor pentru 20-25 de minute
Ps : In momentul postarii acestui articol nici o briosa nu mai exista :(
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu