Antrenament de box in sala - incepatori si copii Bucuresti

Probabil este o experienta unica in viata sa simti manusile in maini , acel sentiment in care esti Mike Tyson si Muhamad Ali in acelasi timp.

Nu ai nevoie nici macar de manusi ci doar putin curaj pentru a intra intr-o sala de sport.Intai de toate aici adversarii tai sunt prietenii tai -- Invatam impreuna - ne antrenam impreuna - evoluam impreuna.

Desi este un sport individual , aici , la antrenamente suntem un colectiv - o echipa - un grup care se distreaza si nu in ultimul rand suntem PRIETENI.



    Daca vrei sa fii prietenul nostru sau pur si simplu vrei sa ai o noua experienta te asteptam la o sedinta de initiere in box , fie ca esti copil sau ai un nivel de incepator aici o sa gasesti oportunitatea sa-ti intalnesti antrenorul ce iti va arata micile secrete. Nu ai nevoie nici macar de manusi ci doar putin curaj  !

Incepand cu aceasta luna se organizeaza curs de initiere in box in Bucuresti(Militari).
Pentru programari sunati la 0727379986.



Alin Diaconu este antrenor personal box si fitness, teh.nutritionist, psiholog
Autorul ”manualului de remodelare corporala - ghid practic(click)” si fondatorul Programului Armura Body Fitness -Program online de remodelare corporala  

Multumesc tuturor celor care urmaresc Alin.Diaconu.-Antrenor BOX


Boxul este in primul rand o disciplina si in cele din urma este un sport care te invata sa pierzi demn si sa castigi cu modestie !