Genul de barbat pe cale de disparitie


   Am scris si aricolul Un altfel de barbat ! si Vara asta o sa ma indragostesc de .... un barbat destept ! iar cele mai multe voci feminine au zis ca este vorba doar de un ideal . ”Mai exista asa ceva ?”, ”Vise ...Printul nu exista !”

In primul rand pentru a avea un print este nevoie ca tu sa fii o printesa !... printesa , nu diva de Dorobanti ! Faptul ca iti doresti nu este rau insa intrebarea este ”meriti ?”

Si totusi exista ?
Ei bine aici intervine liberul arbritu pentru ca tu esti cea care accepta invitatia unui barbat dupa anumite criterii. Tu  decizi daca doresti sa fii insotita de acel barbat o seara , o perioada sau o viata !

Unde gresesti tu ?

Femeile obisnuiesc sa se impace cu ideea ”Nu am noroc in dragoste !”- asta e o replica feminina pentru ca barbatii isi fac noroc daca nu au. Daca nu ai noroc in dragoste este poate datorat mediului din care alegi barbatii. Acum nu te astepta ca cel care te agata in club sa te ceara de sotie pentru ca maine seara ”revine la program ”!
  O mare greseala a femeilor este cea in care par disperate sau chiar sunt !
  Faptul ca este singura o face vulnerabila atat in alegerea partenerului cat si in comportament.De regula o astfel de femeie face orice pentru a atrage atentia unui barbat iar daca nu reuseste in nici un mod ... se dezbraca! Astfel o alta greseala este de a confunda sexy cu vulgaritate.De ce ? Pentru ca nu reusesti sa atragi atentia ci de cele mai multe ori sa transmiti un mesaj gresit sau negativ despre tine !
 Cum iti doresti sa ai noroc in dragoste cand manifestarile tale ii fac o invitatie la sex ?

  In final o sa raspund si acestei vesnice intrebari ”Mai exista oare un asa barbat ?”
Raspunsul este simplu ... Da ! Exista, insa ceea ce este cel mai greu este sa il identifici.
Dar de ce tipul cu bun simt , cu maniere , tipul gentelman este pe cale de disparitie ?
El dispare pe zi ce trece din peisajul urban pentru ca femeile sunt redirectionate catre alte interese insa o doamna va stii sa aprecieze cu adevarat un barbat educat.

O femeie care il va intalni nu o sa iti spuna niciodata ca un astfel de barbat exista ci in va tine pentru ea , il va aprecia si ... 
il va iubi !

Un comentariu:

  1. Nu exista persoane perfecte, doar oameni care se completeaza. Femeile trebuie sa invete sa fie doamne daca vor un gentelman, pe principiul "nu cere ceva ce nu poti oferi".

    RăspundețiȘtergere