Ghid de slabire

  Despre slabire exista foarte multe informatii insa si foarte multe mituri. Mi-am propus ca in acest manual sa ofer tuturor o informatie verificata , clara , usor de retinut si cel mai important ....testata !

   Ca sportiv de performanta am fost intresat de metodologia de antrenament dar si de nutritie devenind in cele din urma antrenor si tehician nutritionist. Am facut asta din pasiune insa la un nivel inalt am acumulat informatii pretioase, am paraticipat la cursuri , am facut specializari , am participat la stagii de performanta pentru antrenori, am mers la workshopuri iar toate aceste informatii si ani de experienta sunt concentrate mai jos.

   Acest manual iti v-a fii de ajutor in configurarea unui plan alimentar sanatos sau obtinerea unei silute fit (vezi transformarea mea de la obez gradul I la forma finala pe scena Campionatului National).

Fie ca iti doresti sa pui masa musculara , fie ca vrei sa slabesti nutritia joaca un rol esential in transformarea fizica.nutritia este raspunsul cand dorm o remodelare corporala deoarece suntem ceea ce mancam.
Comanda mai tarziu sau comanda acum  si primesti manualul in format electronic pe e-mail.

Pentru a intra in posesia ghidului de slabire este necesar sa trimiti un email pe diaconu_alin90@yahoo.com cu subiectul ”VREAU GHID