Cum poti arde cel mai eficient calorii ?


   Pe eticheta fiecarui produs putem vedea un tabel unde sunt mentionate caloriile raportate la portie sau 100g.
Pentru a intelege de ce e necesar sa arzi calorii, e important sa intelegem procesul de slabire ca functie metabolica. Corpul este cel care consuma caloriile, mai exact muschii, iar stratul adipos reprezinta ”combustibilul de rezerva” .
In fiecare zi introducem alimente in procesul de digestie si avem astfel o reincarcare calorica. Insa, in acelasi mod ardem continuu calorii prin orice activitate, fie dinamica sau nu. Astfel se creeaza o balanta a caloriiilor in si out. Aceasta balanta este raspunzatoare de graficul greutatii noastre in timp.

Daca in mod constant mancam mai mult decat ardem, in timp, ne vom ingrasa. Insa, daca in mod constant vom manca cu un anumit deficit caloric(se calculeaza de nutritionist) si faci constant activitati fizice vei slăbi, evident, cand muschii sunt solicitati sa creeaza cel mai mare consum energetic.
Cu cat masa musculara e mai activa cu atat slabirea e mai eficienta. Cu cat masa musculara este stimulata mai intens...cu atat arderea este mai intensa.

Pentru ca ne dorim ca timpul petrecut in sala sa dea rezultate optime si eficiente, antrenorul iti poate configura un antrenament adaptat fortei si intensitatii pe care o poti sustine in prezent.
Activitatile aerobe de intensitate ridicata iti pot accelera metabolismul declansand arderi intense chiar si dupa ce antrenamentul a luat sfarsit.


O recomandare in acest sens este boxul deoarece antrenamentele cresc in intensitate si sunt mereu provocatoare. Doar o simpla rutina de a lovi sacul cu intensitate poate suplimenta arderile calorice.
Antrenamentele de box pot fii distractive dar in acelasi mod si eficiente. Corpul tau o sa intre intr-un proces de remodelare iar bratele vor deveni adevarate pistoane.

Daca esti din Bucuresti poti beneficia de o sedinta de box pentru a experimenta un nou mod de a fii in forma. Fa-ti programare pe Pagina de programare sau solicita programul de ardere intensa cu antrenamente acasa aici  !

Mai mult, pentru ca sportul inseamna sanatate am creat pentru tine acest ghid de slabire sanatos si iti pot oferi mai multe detalii pe Pagina de Facebook.