Un altfel de barbat ...




   Motivul pentru care esti diferit este sa demonstrezi ca se poate .Tu poti rupe tiparul .Esti acel barbat special , acel barbat increzator , ambitios , ce merge catre directia dorita , una sigura ...pentru ca tu stii ce iti doresti !

  Se intampla sa fim priviti , cititi , ascultati si interpretati de cele mai multe ori gresit . Poate ca noi barbatii nu ne exprimam toti la fel , poate ca nu vrem sa aratam sensibilitatea ce sta ascunsa dupa imaginea de barbat puternic .Insa esti puternic si atunci cand iti recunosti greselile , cand iti recunosti slabiciunile si le accepti .Un barbat puternic impune respect (poate si prin forta) insa unul inteligent il poate castiga atat de usor .... doar prin felul sau de a fii......... un altfel de barbat !


  Iti reamintesc ca esti inteligent , amuzant , perseverent si cauti zi de zi sa gasesti cea mai buna versiune a ta .Tu stii sa lupti , sa faci ce simti  sa te distrezi, . sa cuceresti , sa progresezi pentru ca tu esti diferit ... esti un altfel de barbat !

Barbatii se definesc ca sexul puternic insa trebuie sa reflectam asta nu doar prin forta si musculatura genetica ci prin caracter .Femeile se tem ... se tem de inceputuri se tem de sfarsituri , se tem de intuneric si caini insa nu se mai tem cand noi le tinem de mana !
   Un barbat isi asuma succesul si esecul , el nu se teme ... el este responsabil.El castiga ca un campion iar daca pierde, pierde demn caci ceea ce castiga este experienta ! Esti un altfel de barbat cand spui ”Te rog!” ,”Multumesc !” ,”Mi-e dor !” ”Te vreau !”, atunci cand stii sa ceri ce meriti si sa oferi din ceea ce ai !

 Ca barbat esti capabil sa admiri , sa apreciezi , sa iubesti , sa intelegi , sa ierti , sa fii recunoscator , sa fii bun , sa fii tu .... sa fii un altfel de barbat !

Un comentariu:

  1. De-a lungul vietii putem fi atrasi de diverse persoane cu care simtim ca ne-ar placea sa interactionampentru o anumita bucata de drum,pe termen lung ne dorim ca partener un barbat adevarat,pe care sa ne bazam,sa stim ca relatia are la baza valori profunde...Ne dorim o persoana cu frumusete INTERIOARA si exterioara,care sa ne incante fiecare zi cu noblete,bunatate,caldura si inteligenta....M-A.

    RăspundețiȘtergere