Iubeste tu primul ...



    Se intampla intr-o zi sa intalnesti acea persoana ... sa o placi .sa o simpatizezi , sa o apreciezi ... apoi afland tot mai multe incepi sa o respecti iar respectul acesta sta la baza unei iubiri ... astfel ajungi sa o iubesti poate fara sa iti dai seama.

Daca exista iubire ea nu are nici o valoare daca nu este impartasita. Ai nevoie de cineva in viata ta nu pentru a fii responsabil de fericirea ta ci pentru a te bucura de acesta / aceasta ... pentru a impartasii momente in viata , atat placute cat si mai putin placute ...pentru a impartii ... totul !

  Totusi parca nu ai vrea sa arati acest lucru . Fie nu stii cum ,fie nu vrei sa o sperii, fie astepti ca persoana de langa tine sa marturiseasca acest aspect , apoi tu !

De multe ori ne este teama sa iubim sau o facem cu precautie pentru ca in istoricul relatiilor noastre interumane , de cuplu am suferit. O parte rationala a ta te invata sa iti iei masuri de siguranta si atunci decizi sa nu iti exprimi sentimentele pentru ca o sa consideri asta ca o vulnerabilitate.
   Toata aceasta precautie rationala este invinsa mai tarziu de latura ta afectiva care in timp consolideaza un nivel de incredere solid.

Probabil acum esti decis/a si ai hotarat sa spui” te iubesc ” insa ....
   Nu trebuie sa cerem iubirea celui de langa noi , ci trebuie sa alegem iubirea ca forma de expresie , de comunicare ...de intelegere si de ajutor. Daca iubim noi primii o sa primim iubire ca raspuns.

Asadar nu te apuca sa zmangalesti peretii (nici macar pe fb ) cu fel de fel de mesaje ci incepe sa vorbesti prin ... fapte care sa declanseze aceasta emotie ! Iubeste primul !




Un comentariu:

  1. Ce faci daca intalnesti acea persoana pe care o apreciezi,o respecti iar in timp acest respect poate deveni,poate fi baza unei iubiri(ascunsa in suflet)dupa cum spuneti se poate sa ajungi sa iubesti fara sa-ti dai seama dar te opresti pentru ca nu-i poti impartasi iubirea din anumite motive....Iti poate fii teama ca poti fi respins ...Ce suflet singur nu-si doreste o vorba frumoasa,o imbratisare,un zambet,o incurajare ,un sfat valoreaza foarte mult pentru sufletul omului...
    Fara iubire,cu suparare in suflet ne vom simti slabiti si fara forta.Iubirea este cea care trezeste toate energiile.Iubirea este cea care ne face mai capabili,mai lucizi ,mai patrunzatori.Dar cine se ocupa de iubire???Dragostea sexuala da,intereseaza pe toata lumea ,dar iubirea fara obiect,SPIRITUALA ,este intotdeauna lasata pe ultiml locExista atat de multe lucruri de facut pentru a face viata demna de trait,dar dupa cum spuneti dl ALIN ea trebuie impartasita...
    Ce faci daca nu ai curaj sa-i impartasesti.?Respect pentru documentarii dl.ALIN.(M-A)
    ???

    RăspundețiȘtergere