Adevaratii barbati nu sunt amanti !



   Conceptul ca un barbat adevarat are multe relatii , multe femei , multe aventuri este gresit ! Ideea de a avea multe femei vine din dorinta masculina de afirmare si recunostinta a celorlalti. Astfel femeile devin decat o cifra in viata unui adolecent. Femeile nu se simt deranjate daca in viata unui barbat
au mai existat inainte alte femei insa sunt extrem de deranjate daca in acelasi moment mai exista o alta femeie.

 Totusi exista si femei care fac acest compromis si accepta un barbat ca amant dar si barbati care se simt incantati ca au devenit amanti desi ierarhic tin locul 2 dupa sot.

Mai jos o sa discutam detaliat de ce barbatii cu caracter nu sunt amanti .

1 Pentru ca barbatii adevarati au demnitate iar locul 2 nu exista .Pentru ca el isi doreste tot de la o femeie nu doar sex ieftin , o doreste pe ea nu doar pentru o noapte ci ori de cate ori vrea el (ci nu ori de cate ori ii pleaca ei sotul).

2 Un domn se respecta intai pe sine pentru a putea respecte ce cei din jurul sau mai apoi. Astfel nu se v-a minti singur ca are o relatie si ii este bine cand el reprezinta doar o alternativa a unei femei ce nu ii poate oferii mai mult decat sex....acelasi sex ...iefin !

3. De cele mai multe ori relatia lor este una ”sticta” -” nu ma cauti ”, ”nu ma suni tu , te sunt eu cand sunt singura ”, ”Nu vorbim decand te caut eu ” si probabil cel mai important ”Nu te implici ”.Desi exista pasiune sau o anumita chimie intre voi nu o sa reusesti sa iubesti o femeie ca ea pentru ca in viitor o sa gandesti ca poate vei fii in locul sotului sau .Astfel un alt dezavantaj al faptului sa fii amant este ca nu te poti implica iar daca o faci exista riscul sa fii nr 2.
Ea pleaca la altu ... tu unde pleci ?


4. Poate ca exista diverse evenimente sau de sarbatori in care ea o sa fie in compania sotului iar tu o sa fii tot singur . Poate ca intr-o seara o sa te cheme la ea si nici macar nu o sa stie ca e ziua ta !
 Pentru toate aceste motive si multe altele (de la caz la caz) barbatii adevarati nu vor putea fi amanti !


Un comentariu:

  1. Un adevarat domn merita o adevarata doamna.Un barbat indragostit merita o iubire sincera.
    Un barbat adevarat stie sa-i ofere motive sa fie fericita......M-A

    RăspundețiȘtergere