Nu vreau sa ma iubeasca toate femeile ... vreau sa ma iubeasca o femeie cat toate !



 Cineva imi spunea ca un barbat bun este iubit de multe femei ...sau macar apreciat.In fond de ce este necesar sa te iubeasca femeile ?...  iti faci harem sau esti scutit de taxe si impozite ?
 Fiecare femeie te vede in felul sau desi tu esti acelasi ..unul singur.Probabil ele iti pot oferi inima lor insa tu cui alegi sa o oferi pe a ta ?


   Un barbat are nevoie de o femeie care sa ii fie muza , o femeie care sa il sustina si sa il provoace sa devina mai bun , sa se dezvolte ...sa prospere impreuna .Un barbat are nevoie de o femeie care sa il reprezinte ...care sa ii aduca zambet cand e ingandurat. Pentru toate acestea un barbat nu are nevoie de mai multe femei ci de una singura .O singura femeie care sa ii patrunda in taina inimii si sa ii calauzeasca gandul catre iubire. O singura femeie care sa sa ii cunoasca fiecare gest , sa ii citeasca fiecare privire si sa ii simta fiecare bataie a inimi... o singura femeie !

  Mai multe femei nu iti asigura fericirea ci fericirea este asigurata de linistea celei care te asteapta acasa.
Relatiile cu multe femei nu te face ”mai expert ”in a cunoste femeie ...ci doar stand alaturi de o femeie care trece prin toate episoadele ei te face sa intelegi de ceea ce are cu adevarat nevoie o femeie .Femeile nu sunt dificile ... sunt doar mai complexe decat intelegerea  pe care o poate oferi un barbat.Astfel daca tu nu reusesti sa intelegi o femeie ... crezi ca o sa reusesti sa intelegi mai multe ?

Mai multe femei insemna mai multe responsabilitati ...ori toata energia ta poate fii canalizata doar asupra unei singure persoane .. cea care iti este draga inimi.
De aceea nu vreau sa ma iubeasca  toate femeile ... vreau sa ma iubeasca o femeie cat toate !

Un comentariu:

  1. Frumos articol,mai grav este ca sunt foarte multi care nu le ajung o singura femeie cat toate ,sunt nascuti pentru a avea mai multe femei......atunci acesti barbati ...sau invers pot fi si femei ca ei,in cazul acesta ce mai e de facut??...

    RăspundețiȘtergere