Iubirea nu doare cand te loveste ...ea doare cand pleaca !


   Totul se intampla intr-o zi .. intr-o zi in care nu te astepti .. intr-o zi cand ai iesit ciufulita si fara prea multa atentie machiata sau deloc ... atunci se intampla sa te indragostesti . Nici macar nu il cunosti , nici macar nu ai vorbit cu el si ai vrea sa il vezi iar si iar ...asa procedeaza dragostea ... e corect ?



 ”Tot ce iti doresti sa devii, sa faci sau sa ai deriva din Iubire.Forta pozitiva a iubirii poate creea orice realitate benefica, poate spori lucrurile bune din viata si poate schimba orice situatie negativa.In fiecare zi si in fiecare clipa tu faci o alegere si te decizi daca doresti sau nu sa iubesti si sa strunesti puterea pozitiva a iubirii.

   Tu nu poti primi decat ceea ce daruiesti. 
Daca daruiesti pozitivitate, primesti automat pozitivitate. Daca daruiesti negativitate, primesti automat negativitate.Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera este ceea ce ai daruit tu candva.Indiferent daca gandurile si sentimentele tale sunt pozitive sau negative, ele se intorc la tine cu precizia unui ecou.”


   Sa recunostem ca am fost indragostiti fiecare .... dar sa recunostem ca fiecare am suferit si din iubire .Atunci care este scopul ..te indragostesti . oferi totul persoanei de langa tine pana te simti gol ...apoi pleci suferind dintr-o relatie in care nu simti ca existi ...si in cele din urma suferi iar si iar aceasta poveste .. Fiecare relatie este o experienta , o lectie ...doar daca ai maturitatea de a intelege ceva ...altfel se vor repeta  pentru ca vei repeta greseli din trecut iar intr-un final o sa te gandesti ca nu poti avea o relatie de lunga durata sau asa cum ti-o doresti.

    Gresit ...pentru ca intalnim persoana potrivita la momentul potrivit evolutiei noastre ... Daca avem nevoie de ea si cat timp avem nevoie nu putem stii insa putem aprecia prezenta acelei persoane in viata noastra .Intalnim persoane care ne ofera lectii dure prin suferinta ... dar si persoane care ne ofera lectii frumoase , povesti de dragoste prin iubire . Ar trebui sa le multumim fiecaror persoane care ne-au ajutat sa fim asa cum ne cunostem azi .

Trebuie sa fii constient/a ca este un pas in evolutia ta si meriti pe cineva mai bun .. meriti mai mult ...sau o alta lectie ! Iti reamintesc ca si un pom , inverzeste , infloreste si se scutura .
  Ceea ce poti tu sa faci este sa ai grija de tine ... sa te pretuiesti si sa lasi si pe altii sa pretuiasca calitatile tale ! Invata sa vorbesti despre tine ..sa te descoperi , sa te definesti prin lucrurile simple care iti plac .. apoi gaseste persoane alaturi de care sa impatrasesti aceste lucruri !

    In iubire formula e simpla ... Ofera iubire ... daca nu exista reactie ...mareste doza! .Astfel toate aceste suferinte sunt facute sa ne invete sa iubim mai mult ...pana cand cineva o sa aprecieze asta si o sa ne iubeasca asa cum suntem ! Iar tu stii ca esti o persoana MINUNATA !


Un comentariu: