Tot mai multe femei singure ....si printul nu mai vine !



     Inca din copilarie fetitele aleg sa se joace ”de-a mama si de-a tata”.Aceste este momentul cheie in care se configureaza ideea constienta de cuplu si familie in mintea copilului. Se poate observa modelul de relationare mama - copil , tata - copil si mama - tata.
 
     Aceasta ultima relatie a parintilor este esentiala pentru dezvoltarea copilului cu un concept de familie la care se va raporta toata viata sa.Iubirea intre parinti este primul exemplu de a iubi pe altii si ofera o siguranta emotionala pentru ca acest copil sa dezvolte relatii de incredere si stabilitate. Iata importanta acestui nucleu al familiei poate avea repercursiuni in alegerea si relationarii cu persoanei de sex opus.
Daca la inceput isi doresc sa devina mirese ,printesa unui singur barbat ajung prin a renega conceptul de familie.Conceperea unei noi familii nu mai este o prioritate a femeilor de azi ,fiind focusata pe cariera si independenta socio.-profesionala. Astfel tot mai multe femei raman singure !


   
Frumusetea varstei acestea a fost ratata pentru ca au ales sa faca cariera sau s-au grabit sa inceapa o relatie cu un barbat care nu o implineste... si in fond printul poate astepta.Dupa o anumita varsta exista o criza psihologica in urma unei auto-evalori avand o cariera care nu ii ofera suportul emotional de care are nevoie, nu ii ofera imbatisarea sa la piept , nu ii ofera energia din zori si nici macar gandul ca intr-o zi o sa simta fluturi in stomac cand il tine de mana.
Astfel printul nu mai vine nici calare, nici cu masina ....pur si simplu ...printul nu mai vine !

Un comentariu:

  1. Am un mesaj pentru fetele ce aşteaptă prinţul pe cal alb: vreau să le spun că a murit calul, vin pe jos, de asta o să am puţină întârziere…

    RăspundețiȘtergere