Nu m-as casatori cu un barbat care ...


In mod normal o relatie porneste de la un echilibru socio-eco-emotional , astfel amandoi parteneri se implica atat in activitati sociale , activitati de cuplu si de familie , amandoi investesc , economisesc si cheltuiesc , amandoi parteneri impartasesc emotii , ganduri si sentimente .

   Inainte de a te casatori cu un barbat nepotrivit o sa vreau sa mentionez niste criteri simple pentru a vedea in el  partenerul ideal, viitorul sot , ori barbatul visurilor tale.
In primul rand nu m-as casatori cu un barbat care nu simte asta.Femeile fac o mare greseala de la a bate un apropo subtil pana la a teroriza cu gandul (cand facem nunta), ce poti face mai mult ..o sa il ceri tu in casatorie? Aceasta dorinta trebuie sa fie o dorinta comuna , un vis stabilit ca obiectiv !

Baiatu mamei 
 De multe ori un barbat se dezvolta mai greu inca din adolescenta astfel unii raman inca ”baiatu mami”..Asadar tu ai nevoie de un barbat , nu de un copil caruia ii este teama de responsabilitatea de familie.Nu te casatori cu un barbat care nu stie ce isi doreste de la viata , de la femeia de langa el !

Barbatul violent 
  Am efectuat un studiu prin intermediul unui chestionar psihologic si am observat ca femeile din Romania nu tolereaza  agresivitatea - asadar daca as fii femeie nu m-as casatori cu un barbat agresiv pentru ca este un atatc la propia integritate fizica si emotionala atat pentru tine ca si femeie cat si pentru un copil.

 Barbatul dependent
   Dependentele sunt iar un subiect delicat care se opune dezvoltari unei famili cat si armoniei de cuplu. Astfel nu m-as casatori niciodata cu ”un barbat care nu trage cu casa” , cu unul care cheltuie banii in cazino si in cluburi iar eu ca femeie sa ii intretin viciile.Nu as face aceasta greseala nici alaturi de un barbat dependent de alcool pentru ca in urma oricarui abuz poate sa produca rani emotionale si fizice ,depinde de la caz.
Barbatul microbist
   Lista continua cu celebrul microbist roman .Daca pentru tine este mai important meciul echipei favorite decat casnicia sau nevoile familiei tale iti recomand un bilet la tribuna , unde sunt convins ca te vei simti mai bine decat alaturi de familie .Asadar nu m-as casatori cu un barbat pentru care fotbalul este mai important decat familia ...pentru care ii bate mai tare inima la penalty decat atunci face dragoste .
Barbatul nemanierat
  Poti incepe prin a ii deschide usa , poti sa ii asculti performanta cand ragaie dupa bere , poti sa ii tragi scaunul cand se aseaza la masa sau mai bine poti sa nu te casatoresti cu un barbat care nu e manierat.
  Manierele si limbajul denota educatia persoanei de langa tine.In concluzie nu te marita cu un barbat care nu te respecta ca femeie ,ca iubita,ca doamna a sa !

2 comentarii:

  1. Da e perfect si normal ceea ce ai scris si ajung la concluzia ca ar trebui predata in scoli obligatoriu ca materie psihologia.Poate invatand din adolescenta bunele maniere nu vor mai fi atatea probleme in viitor in relatiile cu cei din jur.ACEST ARTICOL ESTE FOARTE EDUCATIV,REUSIT,BRAVO DOMNUL ALIN.Nota 20

    RăspundețiȘtergere