Esti femeie si esti puternica !


   In timp s-a creat o departajare intre sexe ca fiind sexul puternic - masculul si sexul frumos - femeia.
Cum se face ca exista totusi si barbati frumosi si femei puternice ? Cum se face ca am intalnit femei care stiu ce isi doresc , femei cu demnitate , femei cu teluri inalte si barbati care se comporta ca niste ”femei”.

   Draga femeie ... caci femeii din tine vreau sa adresez aceste vorbe , iti reamintesc ca esti mai puternica decat crezi. Tu esti cea care aduce viata pe pamant , tu esti cea care educa si iubeste , tot tu esti cea care cucereste cu un zambet si aduna tristetea in lacrimi ascunse.

Femeile au fost ”monezi de schimb” in istorie , au fost respinse in actiuni propii, nu au avut drept de vot , au fost de cele mai multe ori neglijate , abuzate cu toate acestea astazi esti femeie si esti puternica !
Femeile au fost reprimate si subjugate dorintei barbatului , au fost vandute si cumparate pentru placeri sexuale, au fost arse pe rug  dar astazi esti femeie si esti puternica !

Poate ca am subapreciat puterea femeilor insa de cele mai multe ori acestea au controlat o parte a istoriei din spatele barbatilor.Barbatii care au influentat istoria , au fost influentati de femei. Apreciez capacitatea femeii de a rezolva conflictele pasnic, abilitatea de a cere scuze si de a ierta desi sufletul le este ingreunat.Toate acestea demonstreaza ca esti femeie si ....esti puternica !

Datorita acestor presiuni masculine am creeat un dezechilibru intre el si ea uitand ca singuri putem crea lucruri mici unul pentru altu iar impreuna putem crea lucruri marete !


Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc tuturor femeilor din viata mea:mamei mele , surorii mele , femeilor care m-au iubit , care m-au refuzat ,femeilor care m-au ajutat sa fiu cel de azi !

Un comentariu:

  1. De multe ori unele femei stiu ce-si doresc dar soarta le e potrivnica si bunul Dumnezeu le incearca credinta.Prin rabdare,femeia devine astfel mai puternica sau pentru unele nu...Dar unele femei au nevoie de lucruri simple,in general pentru a fi important in viata cuiva, trebuie doar sa-ti pese suficient sa fii acolo cand e nevoie de tine...Sa fii femeie nu-i usor,sa fii pe placul tuturor,apoi ajungi sa fii mama,sa cresti sa plangi langa copii dar e adevarat ca e lucrul cel mai minunat,sa fii femeie si iubita,sa fii sotie si mamica si mereu sa stim ca dam vietii sens pe acest pamant..O femeie are forta sa surprinda un om!Poate controla certuri,poate sa duca sarcini grele!Mentine frumusetea,iubirea si opiniile.Surade cand ar trebui sa planga,plange cand e bucuroasa !Iubirea ei e incontrolabila...Unicul lucru gresit in ea ,e ca de multe ori uita cat de mult valoreaza.Dl.Alin respect din partea mea pentru articolele pline optimism....."M-Angel"

    RăspundețiȘtergere