Si barbatii au dreptul de a refuza o femeie


     Am inteles ca nu e frumos sa refuzi o femeie ! Dar de ce - doar barbatii au calitatea de a accepta refuzuri? Gasim oricand oportunitati in viata si fiecare are dreptul de a alege pentru sine ...fie ca este o oarecare alegere fie ca este vorba de o femeie.

    Desigur exista o categorie de barbati care nu pot face asta si nu dintr-un cod moral sau etic ...ci datorita faptului ca nu detin capacitatea de a fi selectivi. Un om care nu are posibilitatea de a spune NU reprezinta o persoana care nu are personalitate.



     Fiecare dintre noi are un liber arbitru care decide ce face , cand , si mai ales cu cine . Putem refuza avansurile unei femei .Am cunoscut barbati care au refuzat femei desi erau asaltati de fel de fel de propuneri pentru ca aratau bine si am cunoscut si femei care nu incetau sa abordeze un barbat numai pentru a il avea . Exista adesea o anumita  tipologie a ” femeii fatale ” ce crede ca poate avea orice si pe oricine .Se intampla asta datorita altor barbati care considera ca merita orice datorita faptului ca sunt frumoase. Frumusetea nu este o calitate ... este un dar . Aceste femei sunt cele mai revoltate in fata unui refuz ”....adica ma refuzi ?” - Da :)”


Acest articol este posibil sa nu fie pe gustul femeilor dar imi asum dreptul ... dreptul de a refuza o femeie !



Un comentariu:

  1. Sincera sa fiu nu stiam ca exista femei care fac propuneri la barbati si sunt revoltate....bun articol,fiecare are dreptul la alegere......

    RăspundețiȘtergere