De ce le este teama barbatilor de femeile inteligente / independente ? (partea 2)



    După postarea articolului

De ce le este teama barbatilor de femeile inteligente / independente ?

 am primit acest comentariu al unei cititoare fidele.Va las mai jos cu partea 2 a articolului (prima parte aici !) 
    De ce le este frica barbatilor de femeile inteligente? raspunsul este foarte simplu: pentru ca nu le pot insela si nu pot face ce vor cu ele.Pentru ca o femeie inteligenta stie ce vrea, cand vrea, cum vrea si cu cine. Pentru ca pentru ea, lucrurile care sunt cu adevarat importante nu se pot cumpara cu bani... 
  Ea vrea stie de unde a plecat si incotro se indreapta. Si el stie asta... dupa orice fusta, decolteu sau pereche de buze rosii.Ei ii place istoria, vrea sa isi cunoasca trecutul, radacinile, vrea sa stie de unde vine. El stie asta deja, a studiat la anatomie ce si cum.
Ei ii place muzica de buna calitate si nu se refera la varianta DVD-ului lui Parizer in varianta HD. Ei ii place sa citeasca, doar ca lui nu ii plac gusturile ei in materie de literatura. Ea citeste Gabriel Garcia Marquez- "Un veac de singuratate", Marcel Proust- "In cautarea timpului pierdut", Flaubert- "Madame Bovary" etc. Si el citeste, dar ce il intereseaza- strict asta, trebuie sa recunosc ca este mult mai practic decat ea.

      Ea nu a ajuns unde este decat prin munca cinstita, dupa ani de studiu. Ea isi pierdea noptile invatand, nu dansand "sus pe bar" in vreun club.Ea a ramas cu o gastrita amintire pretioasa din studentie, mananca ness pe paine sa fie treaza cat mai mult timp sa poata invata pentru examenul de a 2a zi.
   Ea nu este niciodata suficient de buna sau de inteligenta. De fapt ea detesta cuvantul asta " suficient", considera ca este atribuit mediocrilor si nu vrea sa faca parte din categoria asta.
Poarta mereu cu ea TOT- suflet, inima si creier. Si intotdeauna o poate lua de la zero. Nu ii este frica de un nou inceput, pentru ea este o provocare... si cat ii place sa fie provocata!!!
Pe ea nu o impresioneaza vacantele in Paris sau Bali. Prefera sa plece in vacanta in Turcia singura, sa isi dedice timp...nu ii este frica sa fie singura cu ea insasi.Cum nu ii este frica de momentele alea in care sta in fata oglinzii si isi pune intrebarea: "asta iti doreai cand erai fetita sa devii?" pentru ca raspunsul este un zambet larg care ii lumineaza chipul si un mare DA.

   Ea stie ce fel de barbat merita sa ii deschida portiera de la masina si mai ales... sutienul.
Ea este " diavolul" imbracat in femeie...intotdeauna are un obiectiv si multa ambitie. Este competitiva.Nu renunta la visurile ei, niciodata.
Trebuie sa recunosc ca DA, este periculoasa. Si NU, nu trebuie sa se apropie de ea... daca face asta nu vreau sa imi imaginez dezastrul pe care prezenta ei i l-ar produce.
Urmele lasate de o leoaica ca ea nu pot fi sterse de cele ale unei pisicute- fie ea blonda/bruneta/roscata si cu silicoane.

Un comentariu: