De ce facem sex ?



       Fie ca esti barbat , fie ca esti femeie ti-ai pus aceasta intrebare ? De ce fac oamenii sex ...probabil cel mai accesibil raspuns este .. DE PLACERE !

    Cu siguranta ... ne place  ! Ei ii place sa simta bratele puternice ce ii cuprinde trupul gol .Ii place cand esti dornic sa o ai si totusi te respinge pentru a o dorii mai mult ...ii place cand mana ta ii trece printre suvitele rebele de par si cand buzele sale sunt acoperite de un sarut ...ii place cand esti romantic dar si cand esti bad boy , ii place cand ii spui ce simti !

    Dar lui ii place ?... oare ii mai place ? hmmm... Da ! ii place si lui ..si inca cum..si inca cat ... ii place atat de mult cand il astepti sexy in pat , ii place cand mainile tale il ating .Ii place ...ii place la fel de mult atunci cand il privesti in ochi si intelege , ii place cand te simte a sa ...dar cel mai mult ii place cand inchizi ochii si totul ramane un ritm ...acelasi ritm am inimilor voastre ....acelasi ritm !

Dar astazi multi nu mai fac asta .. multi nu mai gasesc acest ritm ...Azi fac pur si simplu SEX !...  de ce ? Fac sex pentru a satisface un egoism personal. pentru distractie , pentru diversitate , pentru amuzament ,pentru a experimenta ceva nou, fac sex ca si cum se afla intr-o competitie !
  Astazi nu se mai face dragoste pentru ca facem sex ! Daca la inceputul articolului te intrebam de ce facem sex acum iti poti raspunde singur/a ....

Astazi facem sex pentru ca nu stim sa facem dragoste !

Un comentariu:

  1. EXACT sunt multi care nu stiu multe lucruri simple si frumoase dar sa stie ce inseamna dragoste?doar atita ai duce capul,la egoism....

    RăspundețiȘtergere