Ce se intampla cand te doare sufletul?

   Ce se intampla cand te doare maseaua? iei niste medicamente... si trece.
   Ce se intampla cand te doare stomacul ... te duci la medic ...iti da niste medicamente apoi iti trece..
   Ce se intampla atunci cand ai probleme in viata de cuplu , in viata sexuala, in viata profesionala mai poti apela le medicamente?... dar apelezi la un psiholog, la un psihoterapeut?
   Psihoterapia este un tratament fara medicament.Nu este minunat?

  Pentru ca tu ca persoana cu ratiune si afectivitate sa fii fericit este necesar un ECHILIBRU EMOTIONAL fata de tot cea ce te inconjoara.Esti tu impacat cu tine insuti ? dar cu cei din jur ?.Cum poti ajunge la acest echilibru? Viata profesionala , Relatia de cuplu , stima de sine si chiar si viata sexuala poate fi  imbunatatita doar apeland din timp la un ajutor profesionist.Acesta este modalitatea in care tu poti lasa o parte din grijile tale ,este modalitatea cea mai buna de a opri declansarea instabilitatii emotionale a anxietatii, geloziei,tulburarilor,depresiilor si multe altele.Nu doar preintampinarea acestor afectiuni sentimentale se urmareste ci si imbunatatirea dezvoltarii personale,atitudinii fata de conflict si armonizarea vietii.
 
Esti pregatit,esti cu adevarat pregatit sa mergi pe drumul cel bun?
   Psihoterapeutul aplica situatiei tale o metoda de terapie pentru rezolvarea problemei tale.Nu doar ca vine in spijinirea problemei tale ci iti ofera si suportul emotional pe toata perioada consilierii sau a sedintelor de terapie.
    "Cicatricea emotionala" reprezinta dificultati din istoricul unei persoane care a suferit un moment culminant in viata.Aceasta rana afectiva poate schimba gandurile, emotiile si implicit deciziile si viata ta.Odata cicatrizate raman in constientul si subconstientul tau, ele exista si persista sa nu iti de dreptul la fericire.De ce ?Aceste momente marcante in viata unui om raman cicatrizate insa nu vindecate.De aceea psihologul si psihoterapeutul dezvolta strategii de dezvoltare personala ,motivatie si pastrarea stimei de sine pentru a depasi in totalitate aceste umbre ale trecutului. Cu totii ne dorim ceva , ceva mai bun , mai frumos mai scump.. acel ceva ce ne apartine , acel ceva care daca il obtinem ne aduce emotie si bucurie.Asadar toti ne dorim fericire,acea stare de implinire sufleteasca, de multumire si impacare cu tot ce ne inconjoara.

   De fiecare data cand ai o afectiune fizica, somatica apelezi la un medic insa cand sistemul tau emotional este instabil ce faci?Cand te doare sufletul ... la cine apelezi ?
Consulta un psiholog (click aici)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu