Help ... ! Campanie Umanitara

        Alaturi de tine
Sustinem "Campania Help !"
Oferim cursuri de seductie online pe e-mail
Dezbatem teme de psihologie si dezvoltare personala.
Beneficiezi de consiliere la rubrica "Intreaba psihologul"



   
   Alin Diaconu a facut posibil parteneriatul intre Teleperformance Romania  cu A.R.I.S.U. Un parteneriat pentru sustinerea copiilor din centrele de plasament din Bucuresti si Ilfov, in cadrul proiectului “Sa-l ajutam pe Mos Craciun”.Campania umanitara pentru colectarea de jucarii si fonduri a avut un real succes. La sfarsitul campaniei acestea au fost donate centrelor de plasament.Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari,Jud Ilfov(foto)
  De aceasta data Alin Diaconu initiaza un start pentru ajutorarea semenilor nostrii , astfel daca cunoasteti persoane care au nevoie de ajutor social?familii care nu au un trai decent si au nevoie de ajutor ? contactati-ma pe adresa din josul paginii.. 



    Din dorinta de a face o fapta buna propun sa ne unim contribuind cu putin fiecare cu ceva facand o familie fericita...pentru ca tinerii si adolescentii reprezinta o forta hai sa ne UNIM si sa DEMONSTRAM ca un deget al fiecaruia poate fi o mana ce ajuta,hraneste,ocroteste si... ofera.




Va puteti inscrie in echipa de baza sau prezenta cazul pentru care vrei sa oferim ajutor pe adresa de e-mail:
diaconu_alin90@yahoo.com


Un comentariu:

  1. Frumos! Felicitari pentru aceasta postare! Inima mea este de asemenea facuta sa fie impartita! "ce as fi eu fara voi?" ce ar insemna omul singur? Noi insemnam ceva doar datorita faptului ca putem sa ne raportam la ceilalti...
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere